Plaćanje i dostava

Plaćanje

Da biste izvršili kupovinu putem sajta www.ilmio.rs procedura je veoma jednostavna. Izaberite artikle koje želite i sledite link – korpa. Unesite Vaše lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. Bićete kontaktirani u najkraćem mogućem roku u vezi dogovora oko isporuke. Robu možete poručiti i putem broja telefona +381 (65) 9009340. Kupovinu proizvoda takođe možete izvršiti i u našem prodajnom showroom-u gde možete odabrati da li želite da proizvod isporučimo na Vašu kućnu adresu ili ste se odlučili za lično preuzimanje.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

NAČINI PLAĆANJA PUTEM SAJTA ILMIO:

  1. Pouzećem – Kod plaćanja pouzećem narudžbenicu plaćate prilikom isporuke, gotovinom ili čekovima na 12 rata bez kamate.
  2. Preko računa – Svoju narudžbenicu možete platiti direktnom uplatom na račun T.R. EL-GREJKO NET 150-44839-63 kod Direktne Banke. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem interneta, ukoliko imate internet pristup svom tekućem racunu.

NAČINI PLAĆANJA U PRODAJNOM SHOWROOM-U:

1. Gotovinsko plaćanje – Plaćanje u gotovini
2. Čekovima građana do 12 rata bez kamate, gde prva rata dospeva odmah, a preostale svakog narednog meseca. Raspoloživi datumi realizacije čekova su isključivo 15. Ili 30. u mesecu, gde se kupac odlučuje samo za jedan od ponuđenih datuma.
3. Svim platnim karticama, kao i kreditnim karticama Banca Intesa- MasterCard, Visa i American Express do 12 rata bez kamete i naknade.
4. Virmansko plaćanje – Plaćanje preko računa
5. Putem vrednosnih vaučera na željeni iznos

 

Način isporuke

Isporuka proizvoda vrši se na Vašoj adresi u periodu od 3-15 radnih dana, za bilo koje mesto u Srbiji izuzev Kosova i Metohije. Rok isporuke je promenljiv u zavisnosti od toga da li je naručeni proizvod trenutno dostupan ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Kurirska služba svakog radnog dana od 8h do 17h vrši dostavu u naše ime, unošenjem proizvoda u stambeni objekat, a prema uslovima koje ste Vi odredili (adresa isporuke, dostupnost i način plaćanja). Cenu dostave definiše kurirska služba Bex Express i kupac snosi sve troškove po cenovniku koji je dostupan na sledećoj adresi https://bex.rs/onlinepracenjeposiljke.php/.

Kupac je u obavezi da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Takođe, prilikom preuzimanja pošiljke, kupac je dužan da potpiše otpremnicu (dostavnicu) koja predstavlja potvrdu o preuzimanju. Ukoliko imate pitanja ili želju da proverite gde se nalazi Vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu, za praćenje pošiljke adresa je sledeća: https://bex.rs/onlinepracenjeposiljke.php/