O nama

Firma EL GREJKO NET počinje sa radom 1995. godine u Smederevu, Oslobođenja 41, prvenstveno naša firma se bavila prodajom elektro materijala, a tokom godina se naše poslovanje proširilo i na prodaju rasvete. Firma EL GREJKO NET 2018. godine odlučuje da svoje poslovanje proširi i na online prodaju rasvete renomiranih proizvođača iz celog sveta, tada nastaje ILMIO online prodavnica rasvete.

Naša misija je da vodimo računa o sugestijama svojih potrošača i nastojimo da saradnju podignemo na najviši nivo i opravdamo Vaše poverenje.

Vizija firme je da poverenje naših potrošača koje smo stekli višegodišnjim radom opravdamo, da pratimo svetske i domaće trendove i na osnovu toga proširujemo svoj asortiman i da svakom potrošaču uvek izađemo u susret.

Cilj je da naša firma stalno raste, da proizvodi budu najboljeg kvaliteta po najpovoljnijim cenama, i da naši kupci uvek budu zadovoljni. EL GREJKO NET ce vam uvek biti na usluzi i pomoći će vam da izaberete odgovarajuće proizvode za Vas davanjem predloga, najpovoljnije ponude kao i sve informacije koje Vas interesuju.

Zašto ILMIO?

Zašto ILMIO? Zato što je ILMIO tu da sve Vaše ideje realizuje i naše višegodišnje iskustvo je tu da Vam pomogne da izaberete odgovarajuću rasvetu. Rasveta je postala jako bitan deo uređivanja enterijera i daje mu poseban pečat, ako želite da oživite svoju maštu obratite se nama i pomoći ćemo Vam da ostvarite sve što zamislite i da odaberete rasvetu koja će na svakog ostaviti utisak jer nudimo najširi asortiman rasvete proizvođača iz celog sveta. ILMIO nastoji da svim svojim potrošačima uvek izadje u susret i da uvek budu zadovoljni našom uslugom. Osvetlite svoje kuće, stanove, lokale, dvorišta, rasvetom iz naše ponude i dobićete savršeno osvetljenje po najpovoljnijim cenama.